Velkommen / Welcome - Blindern vgs August 2019

Elever i skolegård

Vi ønsker alle nye elever velkommen til Blindern vgs! Vi ser fram til å bli kjent med dere!

Vel møtt på Blindern vgs mandag 19. august!

Møt opp i skolegården med inngang fra Ringveien. Elever og lærere møter deg.

Vg1-elever møter kl 10.

Vg2 og vg3 elever møter kl 12.

Inntak og informasjon om skolestart
Har du fått plass på Blindern vgs etter førsteinntaket i midten av juli, kan du lese dette velkomstbrevet

På vg1 er det over 200 nye elever fordelt på sju klasser. Hver klasse har to kontaktlærere, og slik vil dere bli godt fulgt opp gjennom skoleåret, klassevis og enkeltvis. Skolen er opptatt av at du skal trives, og bli kjent med dine medelever. Følg oss på Facebook og Instagram .

Blindern vgs tilbyr variert undervisning. Du vil på vg1møte flere tverrfaglige prosjekter, særlig kjent er vårt Bærekraft-prosjekt, som du kan se fram til. Vi er en Universitetsskole, og har et nært samarbeid med universitetet i Oslo. Du vil møte studenter og forskere fra UiO. Du vil bli kjent med campus og studiemuligheter, som kan motivere deg for videre valg av studier.

Tirsdag 20.8 kl 17.30 har skolen et informasjonsmøte for vg1-foreldre/foresatte.

Onsdag 21.8 vil alle vg1-elever bli tildelt en samtale med kontaktlærer. Dette er en viktig bli-kjent-samtale for deg og kontaktlæren din. Alle nye vg2 og vg3 elever vil også tilbys samtale med kontaktlærer.

Information MYP/DP

We wish all new IB students welcome to a new academic year at Blindern vgs! We look forward to getting to know you all!

Welcome to the oldest IB Diploma Programme school in Norway and the first Norwegian public MYP authorized school! We offer four years of IB Education, MYP4, MYP5, DP1 and DP2, to 163 students.

MYP4, MYP5 and DP1 students will meet on the 19th of August at 10:00 in the school courtyard (entrance from Ringveien).
DP2 will meet on the 19th of August at 12:00 in the school courtyard (entrance from Ringveien).

We will start the school year with an introduction week focused on school orientation, getting to know each other, introduction to the IB philosophy and expectations. You will have the opportunity to get acquainted with your peers as well as the other IB students. OnWednesday 21st each of you will be offered an individual meeting with your contact teacher, a quality moment for you to tell us who you are, your expectations and your needs for doing well at school.

There will be a parent meeting for all MYP 5 parents on Tuesday 20th of August at 17.30
There will be a parent meeting for all MYP 4 parents on Thursday 22nd of August at 17.30.
There will be a parent meeting for all DP1 parents on Tuesday 27th of August at 17.30.

See you soon!