Møt våre elever

"Jeg ble vel tatt imot av både elever og lærere på første skoledag. Det var spesielt hyggelig å bli klappet inn av elevrådet"- Emily Fawcett-Ellis, IB

Emily Fawcett-Ellis, IB
Kan du beskrive en vanlig skoledag?
Vi begynner 8:15 på skolen/ IB-linjen, og har deretter forskjellige timer. Det er 10 minutters pause etter hvert økt. I lunsjpausen spiser vi i kantinen. Noen spiller bordtennis, fotball, gjør yoga eller andre typer sport i lunsjpausen. Det er også mange som er del av Amnesty eller Model United Nation,  en debattklubb på skolen. Andre drar til matbutikken som er fem minutter unna skolen eller til butikkene ved Ullevål Stadium. Det er alltid noe å gjøre i lunsjpausen!
Er du fornøyd med å ha begynt her?
Ja! Jeg er fornøyd med både lærerne og miljøet på Blindern.
Hva er det beste med Skolen?
Det beste med Blindern er miljøet, og at skolen har en veldig fin kantine.
Har du noen planer etter vgs?
Jeg er fortsatt usikker på planene etter vgs, men jeg har enten tenkt til å studere i Bergen eller i Storbritannia.

"Mitt yndlingsfag er Teaterproduksjon"- Aron Austin, 3ST

Aron Austin, 3ST
Hva er det beste med å være elev på Blindern vgs?
Jeg synes det er et godt miljø her, og man kan være seg selv. I tillegg til dette så blir man inkludert i fellesskapet. Dessuten finnes det gode lærere og spennende fag her. Teaterproduksjon er mitt yndlingsfag. I programfaget lærer vi om ulike teaterfornyeres arbeid og teorier og hvordan vi kan bruke det i eget skuespillerarbeid. Videre lærer vi å beherske grunnleggende skuespillerteknikk og å skape et selvstendig uttrykk. Det hele munner ut i et felles produksjonsarbeid.
Hva er det beste med miljøet på skolen?
Miljøet er inkluderende og åpent. Det er veldig spennende med revyen!
Vil du anbefale andre å begynne her? Hvorfor?
Ja, det vil jeg. Det er et godt miljø her.

"Mitt yndlingsfag er Kroppsøving"- Fredrik Iskov Sandberg Lund, 3ST

Fredrik Iskov Sandberg Lund, 3ST
Hva er det beste med å være elev på Blindern vgs?
Jeg synes det er et godt miljø her med hyggelige lærere. Mitt yndlingsfag er kroppsøving. Opplæringen i kroppsøving er utfordrende og morsom. Vi har blant annet fotball, basket, volleyball, allsidig idrett, fair play, svømmedyktighet, styrketrening, friluftsliv mm.
Hva er det beste med miljøet på skolen?
Det inkluderende vennemiljøet er det beste!
Vil du anbefale andre å begynne her? Hvorfor?
Ja, du blir fort kjent med mange.