Åpen dag/Open house

Blindern

Lurer du på hva Blindern videregående skole har å by på? Vil du vite mer om samarbeidet vi har med Universitetet i Oslo? Ønsker du å vite mer om vårt internasjonale utdanningsprogram IB?

Kom til oss og finn ut mer om dette. Blindern videregående skole har åpen dag torsdag 26. januar kl. 15-20 .

Her vil du møte elever og ansatte, som viser hvordan vi har det her på Blindern vgs. Engasjerte  elevguider viser deg skolen vår og besvarer dine spørsmål!

På fagstands får du innblikk i fagtilbudet vårt. I fagrom møter du smakebiter av spennende undervisning og du blir kjent med noen av de dyktige lærerne vi har.

Orienteringsmøter om skolen er kl. 16, 1730 og 19 i kantinen.

Velkommen!

Open house

Learn about our IB Diploma (Vg2+Vg3) and IB Middle Years Programme (10 kl+Vg1) the 26th of January 2017, 15.00 to 20.00.

• There will be presentations of both programmes at 16.00, 17.30 and 19.00. on the fourth floor of the school

Meet students and staff and find out more about this challenging, international education alternative.

Tekst til hjemmesiden: