Skolehelsetjenesten

skolehelsetjenesten

Åpningstider:
Mandag-fredag fra 09.00–15.00.

Helsesøster er til stede hver dag, psykolog mandag og onsdag.

Sted: Skolehelsetjenesten er ved C inngangen i 1.etasje, før administrasjonen.

Anita Olsen
Helsesøster
90502202

Marit Hughes
Psykolog
91101319

Siri Jensen
Helsesøster
94147859

Skolehelsetjenesten jobber forebyggende og helsefremmende og kan veilede om fysisk, psykisk og seksuell helse. Hvis elevene samtykker, kan vi samarbeide med rådgivere, lærere og foreldre.

Vi har ikke Paracet eller andre smertestillende.

En voksen å prate med..  Det kan være fint å snakke med en voksen når hodet er fullt av tanker. Ved å snakke med noen kan man får lagt fra seg bekymringer og frustrasjoner. Da blir det ofte lettere å konsentrere seg om skolen. Noen av dere er kanskje bekymret for venner. Det kan føles som et tungt ansvar, men ved å dele det med en voksen kan dere få veiledning og avlasting i forhold til dette. Skolehelsetjenesten er her for dere!

Du kan sende en epost, sms eller bare stikke innom.

Alle som arbeider i skolehelsetjenesten har taushetsplikt (jfr. Lov om helsepersonell).

Helsestasjon for ungdom i Bydel Nordre Aker
Adresse: Nydalsveien 21, inngang fra elvesiden (Glassmonter)
Åpningstid: Mandag og onsdag kl. 15:30 – 18:30
Der kan du treffe lege og helsesøster - tjenesten er gratis!